+385 1 7890-474
×

Neon i LED Flex Neon

KLASIČNI NEON neonska staklena oblikovana slova i natpisi u paleti od 30-tak boja, raznih oblika, debljina cijevi, za indoor ili outdoor montaže. Izrađujemo neonske reklame, neonska slova, neonske bordure, neonske dekoracije širokog aspekta, neon scenografiju i sl.

Cijena neonskih natpisa već od 140 kn /m dužnom VPC!

 

LED FLEX NEON zamjena za klasičnu neonsku cijevnu dekorativnu rasvjetu. Za razliku od klasičnog neona LED FLEX NEON osvijetljen je LEDiodama koje su zaštićene silikonskim savitljivim cijevima. LED  flex neon ima izuzetno Dug vijek trajanja s oko 50.000 sati rada, potpuno je vodootporan te maksimalno otporan na mehanička oštećenja, troši daleko manje el. energije od klasičnog neona a daje gotovo isto jaku rasvjetu. LED flex neon dolazi u standardnih 12 boja te u RGB varijanti gdje se boja može ugađati, putovati itd. Za napajanje koristi 12V, 24V ili 220V. Ovo je idealno rješenje za duge svjetleće linije kao što su bordure, vijenci benzinskih postaja, deko rasvjetu za slova i sl.

Cijena već od 120 kn /m dužni VPC!

 

SVJETLEĆE STROPNE BORDURE Projektiramo i montiramo LED i NEON SVJETLEĆE bordure,  dekorativnu strop rasvjetu. Kod neonskih cijevi boje su proizvoljne kao i kod LED traka, dok LED trake mogu proizvesti i bordure s izmjenom boje svijetla ili “trčeće” svijetlo u RGB varijanti.

Cijena NEON BORDURA već od 150 kn /m dužni VPC!
Cijena LED BORDURA već od 100 kn /m dužni VPC!